Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe” - ”Frappe de ciocolata si banane”.
INGREDIENTE (pentru 4 persoane):
- 1 banana bine coapta
- 300 ml lapte de cocos (reteta originala foloseste lapte de orez)
- 80 g ciocolata de calitate superioara rasa pe razatoare
- 1/2 pastaie de vanilie
MOD DE PREPARARE:
- Se incalzeste laptele de orez impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze apoi se scoate pastaia de vanilie.
- Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca.
- Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucatele si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa.
- Se pune bautura la frigider si se serveste rece.
- Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.
Va doresc zile frumoase alaturi de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu