12 noiembrie 2012

Frappe de ciocolata si banane

Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe” - ”Frappe de ciocolata si banane”.

INGREDIENTE (pentru 4 persoane):
  • 1 banana bine coapta
  • 300 ml lapte de cocos (reteta originala foloseste lapte de orez)
  • 80 g ciocolata de calitate superioara rasa pe razatoare
  • 1/2 pastaie de vanilie
MOD DE PREPARARE:
  • Se incalzeste laptele de orez impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze apoi se scoate pastaia de vanilie.
  • Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca.
  • Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucatele si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa.
  • Se pune bautura la frigider si se serveste rece.
  • Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.

Va doresc zile frumoase alaturi de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu