Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe” - ”Frappe de ciocolata si banane”.
INGREDIENTE (pentru 4 persoane):
- 1 banana bine coapta
 - 300 ml lapte de cocos (reteta originala foloseste lapte de orez)
 - 80 g ciocolata de calitate superioara rasa pe razatoare
 - 1/2 pastaie de vanilie
 
MOD DE PREPARARE:
- Se incalzeste laptele de orez impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze apoi se scoate pastaia de vanilie.
 - Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca.
 - Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucatele si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa.
 - Se pune bautura la frigider si se serveste rece.
 - Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.
 
Va doresc zile frumoase alaturi de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu