25 septembrie 2012

Bautura racoritoare cu piersici

Iubesc vara (”ma despart” de fiecare data greu de ea)...

Desi vara acestui an este pe sfarsite, zilele saptamanii trecute au fost calduroase si ne-am bucurat de aceasta combinatie racoritoare (piersici si lapte de cocos).

In rest... incerc sa invat sa ma bucur de venirea toamnei (desi niciodata nu mi-a prea reusit ”jocul” acesta).

Autor reteta: Tarla Dalal.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):
  • 2 piersici mari
  • 235 ml lapte de cocos
  • 3 - 4 lingurite cu zahar
  • gheata zdrobita in blender
MOD DE PREPARARE:
  • Se pune intr-un vas apa la fiert (vasul se alege astfel incat sa incapa cele doua piersici). Cand apa atinge temperatura de fierbere, se pun piersicile in vas si se lasa sa fiarba timp de 2 minute.
  • Se decojesc piersicile si se taie bucatele miezul lor.
  • Se pun in blender piersicile pregatite anterior, laptele de cocos si zaharul. Se mixeaza toate ingredientele.
  • Se adauga gheata zdrobita inainte de servire.

Va doresc zile frumoase alaturi de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu