3 aprilie 2012

Pastă cu avocado și usturoi

Ingrediente puține, sănătoase și gustoase = un mic dejun simplu, ușor și rapid de pregătit, perfect pentru o zi de weekend.

INGREDIENTE:
  • un avocado bine copt (la digitopresiune, coaja fructului trebuie să fie fermă iar miezul său puțin mai moale)
  • 3 - 4 caței de usturoi 
  • jumătate de lime
  • sare de mare fin măcinată
MOD DE PREPARARE:
  • Se curăță usturoiul, se spală și se zdrobește în presa pentru usturoi.
  • Se stoarce zeama de lime.
  • Fructul de avocado se spală și se taie pe lungime, în două jumătăți. Se îndepărtează sâmburele. Miezul de avocado se pune într-un bol și se zdrobește cu furculița, până dobândește o consistență cremoasă.
  • Se adaugă câteva picături zeamă de lime, usturoiul și sare (după preferință). Se amestecă toate ingredientele cu ajutorul unei linguri din lemn.
  • Pasta se servește imediat după preparare, cu pâine prăjită.

Vă doresc zile frumoase, alături de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu