- 2 dovlecei
- 4 cartofi de marime medie
- 2 rosii
- 1 ceapa de marime medie
- 3 linguri cu ulei de avocado
- 1/4 lingurita cu chimen
- sare de mare din macinata
- amestec de piper alb verde, negru si boia
- 1 lingura cu frunze de patrunjel maruntite
MOD DE PREPARARE:
- Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete.
- Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia.
- Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic.
- Rosiile se spala si se taie cubulete.
- Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.
VA DORESC ZILE FRUMOASE ALATURI DE CEI DRAGI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu