6 septembrie 2012

Ciorba cu dovlecei

INGREDIENTE:
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi de marime medie
  • 2 rosii
  • 1 ceapa de marime medie
  • 3 linguri cu ulei de avocado
  • 1/4 lingurita cu chimen
  • sare de mare din macinata
  • amestec de piper alb verde, negru si boia
  • 1 lingura cu frunze de patrunjel maruntite
MOD DE PREPARARE:
  • Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. 
  • Ceapa se caleste in ulei (timp de aproximativ 1 minut).
  • Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete.
  • Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia.
  • Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic.
  • Rosiile se spala si se taie cubulete.
  • Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.
  • Este o ciorbita simpla insa gustoasa si usor de pregatit.

VA DORESC ZILE FRUMOASE ALATURI DE CEI DRAGI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu