INGREDIENTE:
- 220 g faina alba 000 proaspat cernuta
- 115 g unt la temperatura camerei (moale insa nu topit) taiat bucatele
- 15 g zahar pudra proaspat cernut
- 2 oua
- 1 plic cu praf de copt
- 5 - 7 linguri cu iaurt (in functie de consistenta aluatului)
- 50 g cascaval
- 50 g branza telemea de oaie
- 100 g sunca de curcan / sunca de pui
- 1 ardei capia mare
- sare de mare fin macinata
MOD DE PREPARARE:
- Se aseaza hartiutele pentru briose in tava speciala.
- Se incalzeste cuptorul la 185 grade C.
- Branza telemea, cascavalul, sunca si ardeiul capia se taie cubulete. Aceste ingrediente se amesteca intr-un bol.
- Intr-un bol cu diametru mare mare se amesteca faina, zaharul pudra si praful de copt.
- Se adauga untul, ouale, sarea si iaurtul amestecand pana se formeaza un aluat omogen (se poate folosi mixerul - paletele spiralate).
- Se adauga in compozitie branza, cascavalul, sunca si ardeiul taiate anterior.
- Amestecul pregatit se pune in tava (astfel incat sa nu depaseasta 3/4 din inaltimea hartiutelor pentru briose).
Va doresc o primavara frumoasa alaturi de cei dragi!
Astea trebuie sa le fac ASAP!!! ;)
RăspundețiȘtergereMINUNATE,ca intotdeauna!
Dani
Iti multumesc. Te astept sa imi spui daca ti-au placut! Te pup.
Ștergere