INGREDIENTE:
- 180 g faina alba 000 proaspat cernuta
- 300 g mazare (eu am folosit mazare congelata)
- 3 oua mari
- 1 plic cu praf de copt
- 100 g branza telemea rasa marunt pe razatoare
- 100 ml ulei de masline
- 100 ml lapte
- busuioc maruntit
- frunze de patrunjel maruntit
- sare de mare fin macinata
- amestec de piper alb, verde si negru proaspat macinat
MOD DE PREPARARE:
- Se amesteca intr-un bol faina proaspat cernuta si praful de copt.
- Se mixeaza ouale intr-un bol de mixare timp de aproximativ 10 - 15 minute la viteza mare (in aceasta perioada de timp volumul creste mult).
- Se adauga uleiul treptat, mixand compozitia in continuare, pana la obtinerea unui amestec omogen.
- Se adauga laptele treptat si se mixeaza compozitia in continuare, pana la obtinerea unui amestec omogen.
- Se adauga sare, amestec de piper alb, verde, negru, dupa preferinte.
- Se adauga treptat compozitiei pregatite, amestecul de faina si praf de copt pregatit anterior.
- Se incorporeaza in amestec branza telemea rasa marunt pe razatoare, mazarea, busuiocul si frunzele de patrunjel maruntite.
- Se incalzeste cuptorul la 190 grade C.
- Se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina peretii unei tavi pentru chec.
- Compozitia se pune in tava pregatita anterior.
Minunat!!!
RăspundețiȘtergereDani
Dani draga mea, iti multumesc pentru apreciere! Te pup si te imbratisez cu drag!
RăspundețiȘtergere